Snart är jag NÖJD

Från att aldrig sitta i balkongrummet till att nästan ha flyttat in där.. Sitter/ligger i soffan flera timmar nu på dagarna och läser, lyssnar på musik, spelar spel på telefon, kollar Facebook och Instagram. Bara ÄR.

Det blev bättre och mycket luftigare i rummet nu. Nackdelen är att jag inte kan öppna nåt fönster längre i balkongrummet men har ju golvfläkten jag fick av pappa som han själv har haft. Han blev så less på att det alltid var så varmt hos mig, själv är jag ju van.

Jag vet jag är tjatig om detta rum. Jag har bott i denna lägenhet i över 11 år men inte ofta som jag varit i detta rum mer än att öppna fönster på sommaren. Det känns som att jag kommer trivas bättre i rummet nu. Det enda jag behöver fixa nu är en ny matta. Jag vill gärna ha en i färg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen