Snart börjar det igen

Den 3 mars börjar jag daglig verksamhet igen. Det har ju varit stängt i en månad då på grund av den höga smittspridning av Covid-19 som varit här i Jämtland. Det ska faktiskt bli skönt att få lite rutin igen, att komma iväg (försöka) tre gånger i veckan. I år tänkte jag ju utöka dagarna också, men det blir lite senare och kanske till och med efter sommarledigheten.  Känns ovant för mig att skriva eller säga att jag längtar till att få en rutin igen. 

Jag vet att det ska börja en ny på d.v och som är mer ”som jag”, det vill säga en som inte behöver lika mycket hjälp som de andra och som klarar sig själv. Det känns bra att kunna ha en till förutom personalen att kunna prata med (kan ju prata med de andra också så klart). Men en i personalen tror det blir bra och skönt för mig att ha någon som är mer som jag där. Jag vet att det är en kille yngre än mig. 

 

Jag har gått upp vid 10.00 onsdag, torsdag och fredag ändå som vanligt nu senaste veckorna. Har haft alarmet ställt på den tiden. Jag går upp då när jag ska till dagliga verksamheten, för jag somnar oftast sent och då vill jag kunna sova så länge jag kan. Jag hinner då bada och duscha och sitta en stund vid datorn. Bussen går runt 12.30. Jag tycker det är precis lagom tid jag har på mig. 

 

Undrar om det går att beställa hem ny diamond painting i mars eller april. Annars får jag väl beställa en själv och ta med mig. Det är ju en del kvar på den jag håller på med. Jag kan ju alltid ta med bok eller en av mina målarböcker och lite färgpennor också dock.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *