Snart Göteborg igen

Det blir Göteborg för mig i sommar. Jag åker ner om några veckor och kommer stanna där i några veckor sen. Det blir andra gången i år som jag åker ner dit och hälsar på. Sist var ju i mitten av mars då jag var på Backstreet Boys.

Längtar efter dom alla och speciellt lilla Philip som blir 2 år imorgon ( 2/7 ).

 

Jag åker som vanligt tåg ner. Det var svårt att få tag i tågbiljett och speciellt för nattåg och utan byten.

2 svar på ”Snart Göteborg igen

    1. För att det är en bra bit att åka och jag SITTER inte på ett tåg , och dessutom är det alltid 1-4 byten på dagtid om jag skulle välja det. Dessutom är det skönt att kunna kliva på tåget, lägga sig och sova och sen då man vaknar är man nästan framme. Det är så bekvämt. Förstår inte varför nån inte skulle gilla att åka nattåg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *