Snart helt frisk igen

Jaha, så jag har legat sjuk igen i några veckor. Influensa tror jag. Jag brukar inte bli såhär dålig och då jag väl är sjuk så är jag frisk igen efter några dagar. Allmänt trött och seg och lätt huvudvärk dom senaste dagarna. Idag mår jag bättre, lite huvudvärk bara. Jag har orkat med att städa lite och det är ju ett tecken på att jag börjar bli frisk. Jag har ju hållit bloggen vid liv ändå, även då jag inte skrivit nåt längre blogginlägg genom att posta bilder via instagram som automatiskt postas i bloggen. Vete tusan varför jag är mer sjuk nu än förut.Jag är bara glad att jag mest åker på influensa eller bara vanliga förkylningar istället för kräksjuka ( jag har haft kräksjuka sen jag var liten tack och lov ).

Att sitta framför datorn har jag verkligen inte orkat med, inte med den jobbiga huvudvärk samt feber jag har haft. Att skypa med Stefan har varit en pina flera gånger då jag inte orkat sitta upp. Jag har legat nerbäddad i bäddsoffan och tittat på serier under dessa veckor jag inte varit frisk. Sett fyra säsonger av Once Upon a Time samt nästan hela första säsongen av The Blacklist. Förstår inte varför jag inte sett på The Blacklist innan, den serien är ju bra! Vissa gånger är det toppen med viaplay eller andra liknande sidor.

Jag har inte orkat med att laga mat eller äta vissa dagar så det har blivit fusk med LCHF. Jag har ätit det jag orkat fixa till och få i mig. Två gånger fick jag beställa mat, jag orkade ju knappt kliva ur soffan så hur skulle jag då orka att stå vid spisen då? Min vikt har inte ökat i alla fall efter jag fuskat. Det är bara att ta nya tag nu då jag börjar bli frisk.
sick_smiley_59005966

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *