Snart klar med tandläkaren

Ja, då har jag varit och lagat två hål i tänderna idag. På måndag är det dags för tandhygienisten och det blir sista besöket nu på ett bra tag. Jag har inte råd att gå redan igen, men tydligen hade jag kommit upp till frikort så det kommer ju bara kosta mig busspengar tack och lov. Jag hade fått be om en tid efter den 18 november annars. Så glad att jag har rätt till att betala endast som vanligt läkarbesök då jag går till tandläkaren och kommer se till att utnyttja detta nu och försöka komma iväg på vanlig koll en gång i halvåret sen.

Det gick bra idag och det känns så skönt att det är gjort nu, lagat dessa tre hål jag hade.

Skönt nog så har jag inte ont och jag hade inte ont förra gången jag var iväg och lagade hål heller. Det är inte ens ömt.

Passade på att handla lite på vägen hem också då jag hade 25 minuter på mig tills att jag kunde ta bästa buss hem. Handlade i den Ica butik min farmor alltid handla och det blev lite jobbigt en kort stund då jag var där inne. Det är ju omgjort så gott som helt sen farmor dog eller ens var dit sista gången men det är ju samma lokal och självklart kommer ju minnena till en.

Jag somnade och sov ett par timmar på soffan ett tag efter att jag kom hem från stan och vaknade upp lagom till Skype med min S och sen att kunna se Idol.

Förresten så trodde jag att jag skulle bli lika helt utmattad som sist jag var iväg. Men det blev jag tack och lov inte. Jag sov ju inte ens natten till idag på grund av fel på dygnet. Det märks att jag var på väg att bli sjuk förut med andra ord. Jag kände mig mest trött idag just för att jag inte sovit sen igår.

Att jag ens är iväg och fixar mina tänder är stort för mig. Så klart jag delar med mig om detta då.. Att gå till tandläkaren är ju något som annars är helt normalt och många (inte de med tandläkarskräck kanske) drar ju inte ut på det under 20 års tid som jag har gjort. Det finns ju anledningar till att det gått så många år i och för sig. Det beror i alla fall inte på att jag tycker att det är jobbigt att vara till tandläkaren.  Jag är så stolt över mig själv som tagit tag i detta och jag tänkte också att det lär bli dyrt för mig men det mesta brukar ju lösa sig ändå och det löste sig ju perfekt för mig tydligen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.