Sommaren för mig

Det är drygt 40 dagar kvar nu bara till jag ska på min brors bröllop och sen på vägen hem från Göteborg stanna hos min S en vecka drygt. Jag har till och med laddat ner en app med nedräkning för båda. 

Det känns som en evighet tills jag ska åka men det är ju inte så länge kvar egentligen.  Jag vet inte vad jag ser mest fram emot… Bröllopet, träffa min S, träffa syskonen och mamma. Det är ju i och för sig olika hur jag längtar och saknar dom alla. 

Det ska bli så skönt att få komma bort från Östersund ett tag igen, det var ju flera år sedan nu sist. Det blir ju inte så länge jag blir borta men ändå. Kul att få komma iväg och göra något i sommar och inte bara sitta hemma igen. Daglig verksamhet är stängt just från den veckan jag kommer åka bort dessutom så jag behövde inte ta ledigt tidigare, stängt i totalt 3 veckor. 

Eftersom jag är som jag är så har jag redan börjat tänka på vad jag ska packa. Jag kommer nog packa ner onödigt mycket i vanlig ordning. Men kommer i alla fall ha lite smink med mig då jag tänkt sminka mig så bra jag kan för bröllopet. Det är ju ändå en speciell dag och jag vill ju göra mig lite extra fin för en så stor sak. 

Innan jag ska iväg så ska jag även på 1 års kalas. Jag vet att det inte blir något stort och bara nån enstaka bjuden men det ska bli kul. Var längesen jag var på ett kalas nu. Jag har redan köpt presenten till sötnosen och jag hoppas att den blir uppskattad och älskad sen i flera år. 

 

 

En kommentar till “Sommaren för mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *