Sömn och bloggdesign

Usch! Somnade inte förrän vid 7 i morse. Jag som varit så duktig med att lägga mig vid 0.00 varje kväll nu i några veckors tid. Vi får väl se om det kommer bli att dygnet är fel igen eller om jag kommer att lägga mig i normal tid  ikväll. Jag kunde verkligen inte somna inatt som var. Anledningen är nog för att jag fastnade vid bloggdesignen.

Jag känner mig faktiskt inte så kry än om jag ska vara ärlig. Ingen huvudvärk men känner mig trött och enligt Micke är jag väldigt varm. Lika varm som i måndags tydligen. Jo att jag är varm känner jag också i och med att jag svettats en hel del då jag sovit. Jag svettas typ aldrig annars då jag sover.

Då det gäller min bloggdesign så ska jag få hjälp av en kille med att fixa till en header. Jag hatar att ta hjälp av andra faktiskt :(. Men nu har han erbjudit sig att hjälpa mig bara jag säger till. Riktigt snällt av honom. Jag ska bara fixa klart med designen sen kan jag tänka ut hur jag vill ha headern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *