Sömn och klump i halsen

Jag vaknade för en stund sedan men känner mig inte så utvilad. Somnade inte så sent ändå heller. Konstigt att jag inte känner mig så utvilad som jag borde eftersom jag sovit så bra inatt utan att vakna upp flertalet gånger som jag annars har en tendens att göra. Jag vaknar upp flera gånger även då jag tar en insomningstablett.

Känner att jag har svårt att svälja idag, hoppas att det försvinner snart. Det känns som att jag har en stor klump i halsen , usch!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)