Sömn, vad är det?

Det blev ingen sömn för mig alls i natt. Legat och blundat lite och lyssnat på en podcast i och för sig. Har spelat lite the Sims 4 ( det blev strul med spelet efter en uppdatering så fick först ordna det), spelat lite mobilspel och lyssnat på musik. 

Jag har en tendens att inte kunna somna alls efter att jag varit iväg och gjort nåt där det är mycket folk. Jag ligger och grubblar och tänker på dagen etc. Jag skulle nog behövt ha en rutin med att ta en Propavan dessa gånger och då runt 21-22 tiden.  

Får se hur det blir den 13e då jag ska iväg på bio och se Metallica: 72 Seasons. Det är ju inte alls likadant som igår då jag och Monika var och kollade hyllningen till vår kung eller som då jag var iväg själv och såg Flashback Forever showen, men jag kan ju som inte lita helt på min hjärna ibland. 

En sak vet jag ju och det är att jag alltid tycker det är kul att ha varit iväg och gjort något och inte bara suttit hemma. Jag var så nära att köpa biljett till Joe Labero igår, men det fick vara då jag egentligen inte har råd med det. Jag får ju tillbaks på skatten nån dag här, men känner att just Joe Labero är ju inget jag egentligen är sååå mycket för ändå.  Metallica är ju en helt annan sak. 

Jag lär ju prata med min bror den 14/4 i alla fall haha. Något vi har gemensamt är Metallica, fast han älskar dom ju klart mer än vad jag gör. Går inte ens att jämföra. Men Metallica är ju en grupp jag lyssnar mycket på. 

Bild tagen igår. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *