Sömn, vad är det?

Jag kan som sagt var inte sova. Jag har legat i några timmar och försökt. Min kropp säger till mig runt 0.00 tiden att nu är det dags att sova, men min hjärna säger att så är det inte alls. Du ska vara vaken några timmar till. Tänk om kropp och hjärna kunde vara överens någon gång då jag ska sova. Det tar alltid minst 2 timmar för mig att somna. Oavsett.

Då jag var tvungen att gå upp vid 05.30 för att göra mig iordning för skolan och hinna med att gå till bussen som gick vid  7.10 så brukade jag få sova en sisådär 2 timmar varje natt om jag hade tur. Det var ju en del mil till skolan så jag fick ju kliva upp lagom tidigt.Jag har haft svårt i många år att somna. Tänk om jag hade det som många av er andra, att det bara tar några minuter och sen sover man natten igenom..

 

Då jag ska sova brukar jag alltid ha antingen tvn eller någon musik igång. Jag vet att det inte är där felet ligger för det har varit många gånger då det varit helt tyst också då jag tänkt sova. Jag ligger väl helt och hållet bara och grubblar en hel massa . Det är nog där problemet ligger.

 

Jag kommer nu att försöka sova igen. Vi får se hur det går den här gången. Ska vi gissa på att om jag nu somnar så sover jag till min 14 tiden?

Jag säger natti natti igen.

PoK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *