Sorgligt men lite roligt

Läste idag så klart om branden i Mörsil. Min pappa var från Mörsil och min farbror bor fortfarande där. Jag vet om att de har många minnen från Folkets hus. Så trist att läsa att den byggnaden brunnit ner.

Jag tog en prenumeration hos Östersunds-Posten för jag såg de delat en artikel på Facebook och min farbror var med på bild. Jag kunde inte läsa artikeln utan att betala. Jag är glad att jag läste för jag fick skratta lite på grund av en sak som var typiskt min pappa. 

Det hade varit en maskerad då dom var små och min farbror vann första pris. En stor chokladkaka. Vem åt upp den? Jo pappa. DET var så typiskt honom, inte ofta man fick ha något i fred.. Pappa åt upp.

Tragiskt som fan med branden men jag kunde ju så klart inte låta bli att skratta åt det min farbror sa.  Var fint att han nämnde honom. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *