Sorry

Jag ber om ursäkt för att jag inte har skrivit nåt mycket alls den senaste tiden. Det har mest bara blivit så, inte precis som att jag har annat att göra dock.

I förrgår kväll vid 23 tiden fick jag med mig Micke ut på en liten promenad. Det var så halt ute och vi hade båda helt fel skor på oss samt att ingen av oss har varit ute och gått så mycket i år alls så det blev en kort promenad, runt huset bara. Jag känner mig stolt över mig själv över att jag ens fick för mig att jag skulle ut. Det händer typ aldrig. Får jag den känslan så är det lika bra att följa den, oavsett tid på dygnet. Det var nog lika bra att vi bara gick så kort stund.  Vi får öka ut eftersom.. Ja ifall vi nu kommer iväg ut fler gånger vill säga. Jag har annars inte varit ute mycket alls den senaste tiden. Sist jag var ut var för ungefär en månad sen då jag och Betty hade det väldigt trevligt hemma hos henne.

Som ni ser så har jag bytt utseende på bloggen igen. Har gått tillbaka till det rosaaktiga igen. Kan ju vara kul med förnyelse 😀

Passar på att påminna om tävlingen jag har i samarbete med tobbees.com . Klicka [HÄR] så kommer ni till tävlingen.

 

Nu ska jag fortsätta med att fixa med bloggen lite.  Är en del som ska ändras.

Godmorgon förresten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *