Sover så konstigt

Senaste veckan har jag sovit riktigt dåligt.  Jag har nu bara fått sova i en timma drygt och då har jag ändå tagit en insomningstablett. (Zopiklon 5 mg ) Jag somnade fort men fick inte sova länge alls , är riktigt trött faktiskt. Jag skulle nog kunna somna om ifall jag bara kunde slappna av helt. Det är nog där mitt största problem ligger då det gäller sömnen, att kunna slappna av . Jag brukar ju sova riktigt gott när jag väl har somnat.

Kanske finns det nåt som kan hjälpa mig förutom insomningtabletterna? Tabletterna har jag bara fått utskrivet för en gång och vet inte om jag kommer få mer utskrivet då läkarn som skrev ut dessa till mig inte tror på tabletter då man ska sova. Man får sova, men det tar ju som inte bort det problem man egentligen har.

 

Jag hatar detta!!! Jag vill kunna lägga mig ner i sängen, läsa ett tag, släcka lampan och ta av mig glasögonen, lägga mig tillrätta och sen inte ligga i några timmar och vända och vrida på mig innan jag somnar.

Måsta  ta upp detta med kuratorn nästa vecka.

 

Jag undrar vad det är som gör att jag har så svårt att somna. Jag undrar också varför jag sovit så konstigt senaste veckan. 😈

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *