3 reaktioner på ”Sovrum – före och efter tapetsering”

 1. Snyggt!

  Själv får jag ju tyvärr inte välja tapet i min lägenhet för hyresvärden har gått ifrån tapeter, numera målar de bara och bara med vitt, inga andra färger vilket är himla trist. Enda stället man kan få tapet är en enda fondvägg i vardagsrummet.

  1. Tack :) Är väldigt nöjd med val av tapeter.

   Aha ok, vad trist. Jag får bara tapetsera vilket jag tycker är så synd då jag helst vill ha helt enfärgat.

   Jag har vitt i hall, kök och vardagsrum. Ska lägga upp ett inlägg med bilder nån dag här.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)