Spela spela spela…

Idag har jag mest suttit och spelat Shaiya. Jag vaknade vid 12 tiden och har suttit  nästan hela tiden tills nu. Klockan är strax efter 22. Ja jag har ju tagit pauser lite då och då. Jag orkar verkligen inte sitta och spela en massa timmar utan pauser. Det var väldigt längesedan som  jag spelade detta spel nu. Känner att det är kul att ha börjat igen faktiskt. Flera i det guild jag tillhör som har saknat mig.

Jag är inte lika trött längre på dagarna. Riktigt skönt! Jag har dygnet någorlunda rätt också igen. Det är sällan jag går och lägger mig efter 00.00 numer.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Det lär väl bli att man spelar Shaiya i vanlig ordning, både jag och Micke haha.

Jag ska ta och se lite på tv nu och sen försöka sova. Börjar bli lite trött.

Godnatt.

Ps. Jag vet att koden för klockslag och datum inte ligger rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *