Spontant till Badhusparken

I tisdags då jag var på dv fick jag meddelande på Messenger av M. Hon skrev att hon var i Badhusparken och att andra också skulle vara där bland annat en jag inte träffat på många år. Han bor inte i Jämtland längre så ses ju inte ofta därför bland annat.  M frågade om jag också ville komma dit efter dv. Jag gick dit. Men det var helt fel skor för lång promenad för mig.. Jag tar nästan alltid på mig bättre skor än ballerinor när jag ska till dv och just i tisdags tog jag på mig mina nya ballerinor jag köpt från Bonprix (jag ska köpa ett två par till så jag har). Ja ja. Jag fick bra med motion den dagen då jag ju behövde gå från Förlandsgränd till badhusparken och det är ju en liten bit att gå, sen gick vi alla runt lite i Badhusparken och på gång och cykelbron mot Frösön. Sen skulle man ju gå uppåt till bussen också. Mina ben var som dom var sen och jag hade fått en stor blåsa under vardera häl. Det blev nästan totalt 5km som jag gick och det händer typ aldrig mig att jag går så mycket.

Det var i alla fall kul att träffa andra jag aldrig träffar. Kändes lite konstigt att S inte var med bara. Man blir ju så van att S är med M nästan varje gång man ses. 

Om ni aldrig varit i Östersund men ska hit något och det är bra väder sommar som vinter, besök Badhusparken. 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *