Städat lite balkong

Idag tog jag tag i det jag börjat göra varje vår/sommar numera. Eller ja, jag har gjort det för ett år sen och nu idag. Jag tog bort alla kvistar och allt grus samt gnuggade rent så gott det gick på min franska balkong. Det är ju en del kvar att göra i och för sig.  Jag kommer inte åt att göra på hela räcket och har inte så bra städgrejer så jag tog det värsta bara. Det känns så skönt att ha fått bort det allra värsta ändå. Gruset kommer mestadels från idioter som vill in i porten och verkar tro att balkongen tillhör en annan lägenhet. Har ju hört hur det har kastats.

Det kan göras rent ännu mer men det orkar jag inte och behöver annat att rengöra med. Den allra värsta skiten är ju borta nu och mest all fågelskit. Det ser inte så ut på bilderna, men det ÄR lite städat.

Det går ju inte att sitta på denna, men det känns ju ändå bra att kunna ha den någorlunda fin.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.