Städat och bytt gardiner

Igår blev det lite städning samt så bytte jag gardiner i sovrummet. Jag förstår inte varför jag inte städar oftare än vad jag gör. Det är ju så skönt då det är gjort! Förr städade jag ju aldrig så jag ska väl bara vara glad att det blir gjort ibland. Jag dammsuger ju lite då och då i och för sig.

Jag hade ett par gröna gardiner i sovrummet förut men nu är det vita och som är lite tjockare. Jag har för mig att jag fått dom av mamma. Hade ett par andra vita som är väldigt fina och som är ganska tunna, men jag har bara hittat igen ena längden. Såg att det blev så mycket bättre med vitt i sovrummet. Jag tycker inte om att få solen rakt på mig då jag sover. Jag ska köpa rullgardin framöver, det har jag tänkt på länge sen jag slängde den som satt där förut. Den gamla var ju trasig så var ju ingen mening att spara den och sätta upp den igen efter dom hade varit och tapetserat hos mig i fjol. Slängde även då den rullgardin som var i köket. Ska skaffa en ny dit med sen eftersom det blir jobbigt då solen ligger på hela dagarna. Jo, gardinerna ser skrynkliga ut men jag HAR strykt så gott jag kunde.

Ljusstakarna står där dom står mest för jag ville ha nåt mer på fönsterbrädan. Har aldrig några tända ljus i dom, så oroa er inte.

IMG_2547

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *