Städhjälpen/Saneringen

Nästa vecka  är det stor chans att det kommer ett städteam och städar/sanerar hos mig. Detta hände även i somras, men då blev det inte så att jag höll efter och städade sen regelbundet. Den här gången har jag andra förutsättningar så nu kommer det att bli bättre. Jag kommer ju få städhjälp någon gång i månaden, jag kommer framöver börja städa själv igen. Men just nu under tiden som jag inte mår alltför bra så är det lika bra jag får hjälp med städningen. Jag vill ju städa, men jag orkar helt enkelt inte med det. Orkar inte hålla efter. Det blir som en ond cirkel. Jag vet att jag mår så mycket bättre om jag får ha det fint och städat. Städningen är det som jag tryckt på extra om då det kommer till förändringen av mitt liv. För om jag får det fint och har det städat så mår jag bättre och då jag mår bättre kommer jag orka med att ta tag i annat i mitt liv.

Jag hade ju möte med soc. i måndags. Det mötet handlade till största delen om detta med städningen. Då det kostar en hel del så har jag fått gått via soc  och sökt hjälp av dom. Dock kommer jag att få betala en liten summa själv, men det har jag råd med. Den jag har på soc räknade ju alltså ut vad jag kommer ha kvar efter hyran och allt annat. Skulle jag ändå inte ha pengar över så kommer Micke ställa upp med summan, det är jag 100% säker på att han kommer göra.

Jag undrar bara vad jag ska göra då dom är hit och städar nästa vecka. Jag som har så svårt att vara ute. Ska dock försöka sitta ute ett tag och läsa. Ja, försöka alltså.  Sen ska jag ju träffa kuratorn igen på fredag nästa vecka, så får hoppas städningen är då. Vi ska ju åka och fixa leg så då kommer jag ju bort ett tag iallafall.

Skönt nog så är det inte ens hälften så stökigt hos mig nu som det var i somras.

Jo, sen då jag fått det sanerat så kommer städhjälpen att sätta igång. SKÖNT!!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen