Städning av förråd påbörjad

Jag har börjat städa ute i mitt förråd idag. Blev svettig bara att öppna dörren dit. F*N vad skräp man har. Kan ju egentligen bara ta och slänga precis allt, men jag vet ju att jag har lite saker från det att jag var liten där   samt lite andra minnessaker där så jag vill ju gå igenom.

Jag är ganska stolt över mig själv att jag ens tar mig för och gör nåt mest varje dag. Jag kanske inte är utomhus men jag sitter ju iallafall inte vid datorn några minuter. Jag ska försöka gå ut till förrådet varje dag och bara vara där en stund, inte ta allt på samma dag. Det kommer ju bli klart någon gång iallafall och jag vet att jag kommer att tycka att det är så skönt att det äntligen är gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *