Städning och pysslande

Ojdå! Det var visst några dagar sen som jag skrev nåt nu.

I torsdags ringde chefen på städfirman och berättade att ett annat städteam skulle komma till mig veckan som kommer, antingen på onsdag eller på torsdag. Skönt att få det riktigt städat nu. Jo jag kan städa själv, men vem vill inte slippa städningen och låta andra göra det åt en ? ;). Det blev väldigt hafsigt och dåligt gjort då dom var till mig sist och städade. Dom damtorkade ju inte ens.. Jag trodde det hörde till då man städar.. Kanske jag som har lärt mig fel.  I vilket fall som helst så har jag skrivit en lista med allt som behöver göras. Listan ska jag ge dom som kommer och ska städa. Får hålla tummarna på att det blir bra och riktigt gjort nu.

Då det är fint och städat hos mig ska jag byta gardiner i köket och göra det fint överhuvudtaget där. Ska försöka få till det fint i resten av lägenheten också. Men jag vet inte hur jag vill ha det alls. Bästa vore att nån utifrån kom och hjälpte mig haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *