Strul med sidan igen

Min blogg har strulat igen. Webbhotellet stängde ner min sida tillfälligt då min databas hade blivit utsatt för spam. Det låg under kommentarer. Men jag orkade inte gå igenom dom och ta bort dom kommentarer som inte som ska vara där så jag valde att bara rensa alla kommentarer helt och hållet. Lite tomt nu vill säga då det gäller kommentarer i min blogg. Men jag ville ha upp min sida så fort som möjligt så det fick bli på det sättet.

Jag har akismet installerat och det ska förhindra att jag får en massa spam, men tydligen har det gått igenom en hel massa iallafall.

Det som är det viktigaste är ju ändå att mina inlägg finns kvar, kommentarerna är det ju si och så med. Jag får ju så få av den varan iallafall.

Jag har lagt till ett till tillägg som ska hjälpa emot spam, det ser ni då ni kommenterar hädanefter. Ni måste nu fylla i en säkerhetskod en s.k captcha.

Det ser ut som att det är kommentarer på en del inlägg, men det är inga där.

Nu vill jag ha många kommentar på mina inlägg :rose:

7 reaktioner till “Strul med sidan igen”

  1. Akismet är bara skräp! Testa ett som bara heter ”Anti-Spam” (Av webvitaly), sen jag installerade det har jag inte fått en enda riktig spamkommentar. En del riktigta kommentarer med länkar hamnar fortfarande i skräplådan, men det är betydligt enklare att kolla när det bara är 1 kommentar där i stället för 500…! Då behövs ingen captcha heller!

  2. Ja så det kan gå men tur det ordna sig på så sätt även om det var synd på kommentarerna.
    Men some sven ingvars sjunger börja om från början börja om på nytt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *