Strul och godnatt

Idag har det som vanligt inte hänt ett skit i mitt liv. Ja, förutom det att jag fick veta att jag inte kommer att ha comhem längre från och med 4 oktober. Ska man må hålla på att krångla med att fixa med ny bredband och tv leverantör. Grr!! Det är Östersundsbostäder som har bytt och kommer inte ha comhem längre. Jag har varit riktigt nöjd med comhem. Inga problem alls med dom. Vi får väl se vad jag kommer att ta sen.. Måste ha ny digitalbox också för det funkar ju inte sen med den jag har nu, Har verkligen inte råd med det men då jag är så besatt av tv´n så kommer det att fixa sig. Vill även ha en box som man kan spela in på. Jag hat det nu och jag har väl blivit van vid det.  Micke skulle vara snäll och ringa runt imorgon till Ösb tillex.

Jag tror att jag ska säga godnatt nu. Inte så jättetrött än dock men om jag inte går ifrån datorn NU så kommer jag inte komma ifrån den förrän om flera timmar till. Jag känner mig själv..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *