Suttit mindre framför datorn

Dom senaste dagarna har jag inte suttit vid datorn mycket alls. Igår satt jag ingenting. Det har faktiskt varit skönt även då jag inte gjort annat än att titta på tv dessa dagar. Jag sitter ju annars hela dagarna, från det att jag vaknar tills då jag går och lägger mig, så det är ju riktigt bra av mig att inte sitta så mycket. Jag hoppas att detta håller i sig. Det var nog riktigt bra att jag köpte mig en stationär dator.

En kommentar till “Suttit mindre framför datorn”

  1. Hejsan,
    Jag är ute efter någon som kan göra en ny bloggdesign till mig då jag själv känner att jag inte har den tiden. Gör du det och isf gratis??
    Fin blogg du har, ha nu en härlig söndag!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *