Svar på frågestund

 

Sorry för att jag inte svarar på era frågor förräns nu.

 

Pippi
Fråga:
Hur träffades du och din pojkvän?

Mitt svar:

Vi träffades på en fest september 2002. Det varandra gången vi träffades. Vi träffade varandra båda gångerna på en fest.  På första festen sa vi knappt ett ord till varandra och vi satt hela kvällen i ett varsitt hörn av soffan haha. Han bjöd mig på en cider, då jag inte hade nåt alls med mig att dricka. Andra gången vi träffades pratade vi lite mer med varandra. Men det var inte förrän på efterfesten som vi började prata riktigt. Det slutade med att vi mest satt och kysstes/hånglade återstoden av efterfesten. Det var meningen att jag skulle sova över hos en av mina vänner den natten men Micke bjöd med mig hem till honom.  Kvällen vi blev tillsammans på var en fredag, jag åkte inte hem förrän på söndagen :P. Då hade vi legat och snackat om allt och inget mest hela helgen.

Erika (jyringen )

Fråga:
Vad är ditt besöksrekord? och har du några bra råd att öka antalet läsare? =)

Mitt svar:
Mitt rekord ligger på ca 500 besökare. Att gå med i sidor som mer-trafik, bloggplus, bannerutbyte och nextblogg är ett bra sätt att öka antalet läsare på. Men sen ska man nog vara bra på att läsa andras bloggar och även lämna kommentarer. Jag är dålig på att läsa och lämna kommentarer. Ja, det är väl vad jag kan komma på nu.

 

Maria
Fråga:
Har din mamma bott i Östersund tidigare? (Eftersom du och din pappa bor där)

Mitt svar:
Ja, hon och mina syskon bodde alla här i Östersund tidigare.

Det var dom det. Hoppas på fler frågor nästa gång.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen