Syndat + viktsnack

Vad dum jag känner mig. I lördags, söndags och igår har jag verkligen inte sett till att köra på modifast. Jo, jag har ju gjort shake/pudding men inte 4 gånger som det är meningen att jag ska göra. Igår åt jag en hel 200g chokladkaka ( ist hade jag ju kunnat göra mig en modifastpudding, det hade ju tagit bort mitt chokladsug), i förrgår satte jag i mig en halv liter coca -cola och en del salta pinnar.. Idag ska jag se till att bara köra på modifast. Hela resten av den här veckan är det bara modifast och massa massa vatten som ska gälla för mig. Inget annat! Vill jag ner i vikt så måste jag ju se till att  verkligen hålla fast det jag börjat med , som tillex nu modifast.

Ni är nog en del som undrar vad som kommer ske då jag slutat med modifasten. Förhoppningsvis har jag börjat komma ut och gå litegrann varje dag och jag kommer sen att börja ändra min kosthållning till det bättre. Jag ska förbjuda mig själv att äta vissa saker som pizza, godis, chips. Dricka läsk och te med massa socker.

God mathållning och mycket motion är en bra bantningsmetod. Det har jag min pappa som bevis på. Jag är SÅ stolt över hans viktnedgång och jag önskar jag klarar av det jag också.

 

Jag måste ner minst 30 kg så ni förstår ju att jag väger mycket mer än vad jag borde göra. Jag vet att jag inte väger såhär mycket nu, men för något år sen vägde jag 130 kg. ALDRIG MER! Jag insåg inte ens att jag var överviktig, jag kände mig som jag gjorde då jag vägde 70-80kg sjukt nog. Hade jag vetat och känt efter så hade jag ju såklart börjat gå ner i vikt mycket tidigare. Min vikt är också den en orsak till att jag inte ofta tar mig ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *