Tack för inget

Det märks att ingen läser min blogg längre, för då hade NÅGON kunnat påpeka via mejl eller en kommentar att videon jag hade lagt upp tidigare inte syntes alls.

Jag såg det nu vid midnatt och jag lade upp det vid 14.00 tiden. Jag hade råkat skriva in en sak extra som gjorde att inbäddningen från yt inte funkade.

1 reaktion på ”Tack för inget”

  1. Jag läser här ibland men har aldrig någonsin skrivit en kommentar förut, för jag vill helt enkelt inte skriva på ställen där jag inte kan få vara anonym. Inte för att jag skriver elaka saker men för att jag inte vill att någon, ska veta vem jag är (vi känner ändå inte varann). Vill bara säga att det kan vara därför du inte får så många kommentarer. Jag har ibland velat kommentera men kommit av mig då jag måste ange en mailadress vilket jag inte vill. Nu gör jag ett litet undantag 🙂 .

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *