Tagit hand om mig själv

Idag/ikväll har jag mest tagit hand om mig själv. Tog ett bad tidigare, låg där och läste ett bra tag. Sen blev det till att fixa naglarna. Så kul att ha börjat måla naglarna igen känner jag. Nu precis innan jag ska lägga mig har jag lagt en ansiktsmask. Så himla skönt att ha sådana här stunder.  Eller hur?

Jag kommer nog sova väldigt bra inatt.

 

Jag ska nog ta det lite lugnt resten av veckan med att publicera MJ inlägg haha. Ska försöka skriva mer om mig istället. Kanske kommer upp ett långt inlägg som jag börjat med för ett bra tag sen. Det är läge att skriva av sig då det kommer till just det ämnet känner jag. Eller ja, jag har skrivit om det förr, men jag har som gjort det som en årlig grej vid den här tiden på året att skriva om just det. Jag mår lite bättre av det.

 

Puss på er. Skriver imorgon. Nu ska jag ta o se senaste Paradise Hotel avsnittet och försöka sova.

 

 

Officiella första singeln från albumet ”Michael” som släpps i mitten av december. Jag är kär i den här låten. Den är så fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *