Tandhygienisten

Jaha då har jag varit till tandhygienisten idag. Ja, alltså jag var dit i förmiddags och tog bort en massa tandsten. Det känns så konstigt och ovant i munnen nu. Jag har mellanrum mellan tänderna igen vilket jag ju inte haft på grund av all tandsten som var.  Kanske jag kan börja försöka lära mig le igen så tänderna syns… I och för sig så känns det alltid så konstigt för mig att le med tänderna så jag skippar nog det.

Jag hade kunnat visa före och efterbild men besparar er det även då det inte ser så himla farligt och äckligt ut som man kan tro just för att jag inte vill lägga ut bilder.

Jag är så stolt över mig själv som faktiskt kommit iväg och får mina tänder fixade efter alla dessa år. Nästa vecka blir det att laga hål.

Jag blev erbjuden bedövning men eftersom jag inte visste hur ont det skulle göra så bestämdes det att jag skulle räcka upp ena handen om jag ville ha bedövning. Jag klarade mig utan även fast jag var nära att vilja ha, men det gick ju bra. Jag har på något vis lärt mig att hantera smärta efter alla åren med självskadebeteende och det är ju något bra jag fått från det i alla fall.

Det är redan bestämt att jag ska få bedövning nästa vecka tack och lov. Men jag ser ju verkligen inte fram emot den dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *