Tankar

Jag vet inte om jag vågar skriva vad som helst längre här. Risken är ju att vissa personer tar saker helt fel. Tillex om jag har en tid hos läkaren och att jag sen inte åkt iväg eller nåt annat. Jag kan fan inte rå för att jag vissa dagar helt enkelt inte tar mig iväg ut även då jag vet om att det är viktigt för mig.

 

Jag har tid hos läkaren imorgon, men hon är medveten om hur det ligger till för mig. Antingen kommer jag eller så kommer jag inte. Dock blir det lite svårt att ringa då jag inte har telefon för tillfället. Men jag vet vad hon heter i för och efternamn läkaren min så  det går nog att maila henne. Jag antar att hennes mailadress på JLL är detsamma som dom flesta andras där. Det är ju enkla mailadresser för landstinget vet jag.

Det har inte blivit så mycket skrivande om mitt mående etc den senaste tiden. Funderar på att lösenordskydda dom inlägg som är om mitt mående. Jag vill inte att vissa ska läsa, även då jag vet att dom bryr sig i mig. Men det känns som att dom tolkar det jag skriver helt tokigt fel ibland bara… Vi får se vad jag gör.

Ni som följt min blogg länge vet ju hur öppen jag är då jag skriver. Så det känns så dumt att ev lösenordskydda. Jag har ju eg ingenting att dölja som så. Att jag mår dåligt vet väl dom allra flesta som känner mig och allra flesta av er som besöker bloggen lite då och då. Det är ju inget som man lätt kan missa precis.

 

Nu ska jag logga in på Shaiya ett tag och ta ut lite ilska.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *