Tapetsering på måndag!

Nyss ringde målaren och talade om att dom tänkt komma till mig på måndag nästa vecka, alltså den 4/5. Åh vad det ska bli skönt med nya fräscha tapeter sen. Jag har ju lite att göra innan dess, men det hinner jag ju med. Flytta möbler och annat går ju fort och det kan jag göra på söndag och det mesta klarar jag ju av helt själv ( jag VILL göra saker själv, så gott jag kan) . Jag har ju redan tagit ner mina bilder på Michael Jackson så det är bara gardiner, några hyllor, en spegel och nåt mer kvar på väggarna nu. Jobbigt bara att dom kommer runt 07  – 07.30 så jag kommer ju inte få sova länge alls på måndag, men det är det ju värt.

Jag har ju velat ha nya tapeter sen jag flyttade in här för över 8 år sen nu, men det är inte förräns nu som jag riktigt tagit tag i det.

Kommer fixa före och efterbilder, för gissar att någon vill se skillnaden sen.

tapeter borosan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *