Testa mig

Jag har i några dagar nu känt mig väldigt trött och har kunnat sova ett dygn om jag inte gått upp på eftermiddagen. Orkeslös.  Har nog aldrig känt av sån här trötthet förr.

För att utesluta så har jag nu beställt hem ett test för covid-19. Jag har ju ingen som kan hjälpa mig att hämta ut på apotek och ej heller ju tillgång till bil och jag måste ju kunna testa mig. Jag har velat testa mig varje gång jag känt mig dålig det senaste året men då det inte gått att göra på grund av det jag redan skrivit så har det alltså inte alls blivit av. Att åka buss då jag känt mig dålig är ju ingen speciellt bra idé, jag har fått det förslaget en gång.

Imorgon någon gång kommer det någon hem till mig med ett test och sen tar denna någon med sig testet igen. Det är så bra att det finns så man kan testa sig hemma när ingen annan möjlighet finns. Just detta med att testa hemma har de ju inte haft så länge här i Östersund.

Min trötthet och orkeslöshet kan ju även ”bara” bero på depression också. Hoppas ju då mer på depression än covid-19 så klart. Två onda ting typ!

 

Gammal bild

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.