Till Västerås snart

Nästa vecka åker jag till Västerås för att träffa min S <3. Ska köpa tågbiljett senare idag. Ni ska bara veta hur mycket jag längtar till den dagen, ja S längtar ju han med så klart. Det blir ju första gången vi ses i verkligheten. Känns lite konstigt, lite overkligt att det blir av nu. Han ville ha mig hos sig just nu och självklart ställer jag upp och kommer ner till honom. Vi kommer vara där ett tag sedan åker vi tillsammans upp till mig.  Köper alltså bara tågbiljett för resan ner då jag inte vet när vi åker till Östersund.

Det har ju kommit så mycket annat emellan så vi har ju inte kunnat ses tidigare samt så har jag känt att jag inte har råd att åka ( vilket jag nu har ) . Dessutom är det ju bara bra att vi har fått lära känna varandra så bra som vi faktiskt gjort under detta år vi varit ihop. Jo, man kan faktiskt lära känna varandra väldigt bra även om det är vi skype, viber, telefon och sms.

romantic_love_flowers_bouquet-1920x1080-1920x1080

Jag har oroat mig lite över angående bytet från tåg till buss i Uppsala. Men jag har fått förklarat för mig vart jag ska gå för att hitta den buss jag ska ta, så jag är inte lika orolig längre. Jag kommer fram vid 00.00 tiden men det gör varken mig eller S nåt. Han kommer och hämtar mig då jag är framme. Jag har kunnat ta vilket tåg som helst som jag har råd med, men med tanke på att flera har många byten och andra med bara ett byte och det är i Stockholm så blir detta mycket bättre för mig.  Jag är ju bara van med att gå på nattåget här i Östersund och sen sova och så framme i Göteborg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.