Tips på dokumentär

Två delar om Family United.

Jag har ju TikTok och har följt detta kring Family United en tid nu. Nyss gjorde ”Vad är problemet” eller som han egentligen heter, Simon,  en dokumentär om dessa. Finns på YouTube. Men jag länkar till delarna längre ner. 

Detta handlar om soc, familjehem och vilka FU är. FU far med osanningar som att soc kidnappar barn bland annat. Men är ni intresserade så kan man se genom att klicka på länkarna nedan.

Jag har själv bott i två familjehem eller som det då hette fosterfamilj. Nej, det var inte så bra hela tiden men tiden det var bra var det BRA. Trots att jag haft det som jag haft det och speciellt efter det som hände sista tiden i sista ”familjen” så är jag glad att familjehem finns. Det är så många barn som inte ska bo med sina biologiska föräldrar av olika anledningar. 

Family Uniteds RÄTTA Ansikte!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *