Tjejsnack : Grannar

1. Har du blivit störd av någon granne, berätta.
2. Skulle du be dina grannar om hjälp om det behövdes?
3. Berätta om dina två närmsta grannar?
4. Hur långt avstånd är det ultimata för dig till närmsta granne, motivera gärna?
5. Har du stört och blivit tillsagd av grannar någon gång, varför?

 

1. Ja, det har hänt flertalet gånger. Hög musik, skrik och festande på vardagarna och sent in på nätterna. Men jag har aldrig ringt störningsjouren på dom, speciellt då jag vet med mig att jag själv kan föra en massa liv på nätterna då jag inte mår bra.

2. Ja, om det verkligen var nödvändigt, annars vill jag inte ha nåt med grannarna att göra. Men det beror på mig och inte dom.

3. Har ingen kontakt alls med nån av mina grannar. Eller ja, det skulle väl då vara en gammal kompis till Micke som råkar bo två portar ifrån mig. Men det är inte ofta man snackar med honom. Visste inte att denna kille bodde där han bor då jag flyttade in i just det huset.

4.  Gärna några 100 meter emellan, men nu bor jag ju inte på landet som jag gärna skulle vilja göra. Tycker att det avståndet som jag har nu är helt ok. Bor i hyreshus.  Vill kunna spela musik så högt jag vill och mycket därför jag vill bo på landet med en bra bit till närmaste granne. Kanske lite löjligt, men jag älskar musik och jag klarar knappt av att lyssna om jag inte får ha igång på rejäl volym.

5. Ja någon enstaka gång. Då har det handlat om att jag fått vredesutbrott mitt på natten eller att jag börjat spela hög musik tidigt på morgonen.  En granne ringde störningsjouren på mig i början

 Om du också vill vara med : Tjej&Killsnack

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *