Toalettstolshelvete

I några dagar nu har jag försökt få bort ingrott i toalettstolen. Det är ingrott sen tidigare hyresgäst.  Jag har fått bort en del men det sitter som fan. Det är en brun beläggning som sitter som berget. Men jag ger mig inte. Har dock kontaktat Rikshem och hört med dem om jag kanske kan få en ny stol, det är inte bara att det är så ingrott som det är utan knappen fastnar ibland och toaletten sitter inte fast så som den borde göra. Jag hoppas verkligen på en ny toalettstol nu då jag avskyr den jag har nu. Även så är emaljen skadad.

Jag har googlat en del på hur jag ska få rent i toan och har testat ett tips nämligen diskmaskinstablett och hett vatten över. Det går sådär. Lite har jag fått bort eller ja drygt hälften. Men jag ska testa annat under veckan som kommer.

 

 

Jag har även felanmält mina golv igen och sovrumsdörren.

Jag har inte tänkt bo kvar här så många år till och jag vill gärna att vissa saker blir fixade innan flytt så jag inte åker på att fixa det då jag ska flytta och eventuellt få betala en del själv.  Ny dörr till sovrummet blev det ju för drygt två år sedan.. Tänk att jag gått och velat ha ny dörr dit i flera års tid men har låtit bli att meddela om detta då jag trott jag skulle få betala massor. Men det kostade tydligen 1000 kronor (då) oavsett hur många dörrar jag behövde byta ut.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.