Träff med soc på måndag

Pratade nyss med hon jag har på soc. Så på måndag kl 13.15 har jag tid hos henne. Är angående saneringen jag ska få. Micke följer med mig och stöttar. Bussen går ju också så perfekt. Busshållplats nästan precis utanför byggnaden där soc håller till. Just nu känner jag att det känns bra att jag ska iväg. Kan ju vara bra för mig att komma iväg från lägenheten ibland på vissa möten och inte ha så att alla ska komma till mig. Det kommer ju bli lättare allt eftersom också att ta sig till olika ställen.

Har papper jag ska fylla i klart som jag ska ta med mig till soc på måndag. Eftersom jag inte fått pengar därigenom sen 3 månader så måste jag söka om igen.

Idag mår jag ganska bra psykiskt faktiskt, skönt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *