Träffat vän igen

Denna vecka som var så stannade jag hemma från dagliga verksamheten både torsdag och fredag då jag kände mig lite hängig onsdag kväll och snorig på torsdagen. Men i fredags mitt på dagen fick jag ett sms av en vän som frågade om jag ville ses på stan för fika eller mat. Jag hade inte råd och det sa jag också, men hon kunde bjuda mig. Det blev en väldigt sen födelsedagsmiddag för mig på Bastard Burgers.  Jag fyller alltså år 3 december. 

Jag är glad att jag valde att vara iväg ett par timmar. 

Detta blev alltså andra gången på en månad som jag träffat en vän och då även två olika vänner. Det är ytterst ovanligt att jag träffar de få vänner som jag har. Jag sitter mest annars bara hemma om jag inte är till d.v. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *