Tråkigt?

Trodde aldrig att jag skulle skriva detta men: jag har tråkigt!  Men inte konstigt, jag har ju inte varit ensam på ca en månad så det tar ju ett tag innan jag vant mig att vara ensam igen. Jag har ju bara varit hemma sen i torsdags. Vi gjorde ju inget speciellt jag och Stefan under den 1,5 vecka jag var hos honom, ej heller så gjorde ju jag mamma och hennes man nåt speciellt  då jag var hos dom. Jo, vi var ju till Ikea jag och mamma och så fick jag ju som sagt träffa min min lillebror, min lillasyster och hennes små pojkar. Var ju ut en kväll och åt tillsammans med min syster.  Kan vara för att det är så tyst och ensamt som jag känner att jag har tråkigt.

Jag brukar inte ha lätt för att ha tråkigt och jag brukar faktiskt tycka om att ha tråkigt. Jag hade kunnat gå ut och gå för att få tiden att gå men det vågar jag inte med tanke på att det är halt ute. Mina promenader får jag börja med igen om någon månad istället.

Jag har pysslat lite idag ändå hemma. Har tvättat, lagat mat, strukit en duk ( som fortfarande är skrynklig vilket gör mig galen ), fixat lite i balkongrummet och ska eventuellt färga håret ikväll. Det är ju ändå mycket mer än vad jag normalt gör på dagarna. Jag spenderar ju dagarna annars med att sitta vid datorn, se på tv och lyssna på musik.

Sen gör det ju inte saken bättre heller att jag väntar på att dom eventuellt ska komma och kolla ett par fönster som jag inte kan stänga ordentligt. Känns som att jag inte kan gå utanför dörren tills dom varit hit. Ibland ringer dom innan och ibland inte.  Såg då jag kom hem att det hade blåst in skräp( löv etc ) just vid ena fönstret. Det är stängt nertill men upptill är det en glipa.  Vill hålla mig hemma ifall att dom kommer. Har annat jag ska be dom fixa också, som jag totalt glömde bort att säga till om då jag ringde och gjorde en felanmälan i slutet av förra veckan.

 

Spara

Spara

Dela detta:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)