Ulnarisnerven

Så det verkar som att ulnarisnerven har kommit i kläm. Jippi… Är inte kul med ett lillfinger som känns avdomnat 24/7 och knappt kunna greppa något med höger hand då det påverkar så gott som hela handen. Att ha mindre känsel. Vad  jag har läst mig till så ska det gå över av sig själv. Om inte, operation.

Jag har beställt hem stöd skena (hoppas den inte är för liten bara) för armbågen och så ska jag låta bli diamond painting  sen ett tag. Förmodligen har jag suttit på ett dåligt sätt vid köksbordet då jag hållit på med diamond painting  och då har denna nerv kommit i kläm. Det känns ganska logiskt faktiskt.

Jag är så osmart att jag inte mäter armen innan jag beställer en stöd skena så detta blir den tredje jag testar som jag får förhoppningsvis imorgon. Det är storlek XL på denna och den innan är L. Jobbigt när man är tjock vissa gånger. Tur dessa inte är så dyra. Jag skulle ju haft en som är just för detta problem jag har, men bättre än inget. Skena för mitt problem kostar runt 1000 kr på en sida jag hittade och det vägrar jag betala.

Går detta inte över av sig självt inom några veckor så blir det att fixa en läkartid.

Nog för att skenan ska sitta åt men inte så pass att armen blir nästan blå!  Denna sitter verkligen inte bra även om det var skönt med trycket.

 

PS. Om ni vill kommentera så klicka på rubriken för inlägget.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *