Underbara dagar

Jag har haft det sååå bra hos Stefan under dessa dagar jag varit hos honom. Kom ju fram till Västerås sent på fredagen och direkt då vi såg varandra efter jag klev av bussen så kändes det som att det inte ens var första gången vi sågs. Kändes inte alls som att det var första gången vi kramades och kysste varandra.

Vi var iväg och åt lunch på en Italiensk restaurang på lördagen. Hans föräldrar kom dit också och åt tillsammans med oss. Kändes bra att få träffa dom och dom var så trevliga och lättsamma.

Efter restaurangen gick vi runt lite på stan bara jag och Stefan. Jag köpte så klart mer diadem och nagellack. Hade bara tänkt köpa ett nytt lack men det blev tre, två var ju på rea.

Senare på lördagen lagade vi middag tillsammans och bara myste resten av kvällen.

Vi bara ”var” under dessa dagar. Var iväg och åt varje dag ( han bjöd ). Tog promenader. Gjorde ingenting speciellt, vilket är helt ok för mig. Med tanke på att det var första gången vi sågs så skulle det kännas lite jobbigt om vi gjorde nåt varje dag.

Jag är så GLAD att jag äntligen åkte ner till honom och att jag äntligen fick träffa honom. Är om möjligt ännu mer kär i honom nu.

Det känns lite konstigt att vara utan honom, att vakna utan honom. Men snart kommer han ju upp till mig. Längtar enormt mycket efter den dagen han kommer upp.

vi

Resan ner och hem gick bra. Jag har ju oroat mig så mycket för bytet i Uppsala men det var ju så lätt att hitta då jag väl var där. Det blev lite dumt då jag kom hem och skulle med bussen dock, jag kollade inte hur just den bussen gick ( vilken hållplats just den bussen åkte förbi ), så jag ställde mig ju där 6an normalt går ifrån ovanför järnvägsstationen. Dumt!! Bussen gick ju som 2an och förbi järnvägsstationen. Det var svinkallt också och därför valde telefonen att lägga av även då batteri inte ens var på 60% och det gjorde både pappa och Stefan orolig  eftersom jag inte kunde svara förrän jag var hemma ( förstår jag mycket väl ). Gick in till centrum och då jag var nästan framme där 6ans buss går från centrum så såg jag en buss komma och det var tur nog buss till Torvalla. Jag fick ju nästan panik först. Jag visste jag hade pengar så hade kunnat ta taxi om jag hade behövt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *