Upp och ner

Natten till idag mådde jag ganska bra. Bra nog för att sätta igång med att fli undan en stor del av disken. Men måendet blev sämre igen på morgonkvisten  QQ . Det blev riktigt jobbigt där ett tag och Micke fick stå ut med en hel del. Glad att jag inte kastade sönder nåt idag. Det verkar som att jag kan kontrollera mitt humör bättre nu än förut iallafall, vilket är riktigt skönt. Är väldigt less på att behöva köpa nya tallrikar, glas eller annat som jag kastat sönder i mina vredesutbrott. Det blir ju så dyrt att behöva köpa nytt ofta.

Just nu känner jag mig extremt lättretlig. Känner att ett vredesutbrott håller på att byggas upp. Hatar det!

Hoppas att det är bättre med mina bloggläsare`?

Förresten, va lite kommentarer jag får numera. Bara en och samma person eller så är det spam om tävlingar. Har min blogg blivit så ointressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *