Uppdatering angående ryggen

Jag skulle ju ringa om läkartid i morse, men då jag googlade efter nummer till Torvalla hälsocentral så såg jag att det bara var att gå dit då dom hade öppen mottagning mellan 09.00 – 11.00. Jag gick dit så jag var där strax efter 09 redan. Fick vänta först ett bra tag på att få träffa distriktssköterska varpå jag fick lämna urinprov samt så tog hon sänkan, sen blev det väntan på läkare i drygt 40 minuter. Efter kort undersökning skrev han ut Pronaxen och Alvedon åt mig. Så får hoppas att detta kommer hjälpa mig nu mot ryggen. Har ju inte blivit bättre i ryggen idag utan det gör lika ont som i går och i förrgår.

Tog mig en dusch igår kväll, det var en pina faktiskt. Men det var ändå skönt för lät vattnet rinna ett bra tag mot där det gör mest ont. Det lindrade för en stund.

Jag ska iväg och ta cellprov nästa vecka, men jag vete tusan om jag ens kommer klara av att göra om jag fortfarande har så här ont då. Jag vet att det är viktigt att gå och få det gjort, men jag tänker inte gå om jag som nu säger ”AJJJ” varje gång jag ens reser mig upp eller sätter mig ner. Jag får helt enkelt se hur jag mår i ryggen dagen innan.

Jag brukar inte ha ont så här i ryggen. Jag vet inte ens varför detta kom nu då jag inte ramlat eller gjort nåt som skulle kunnat orsaka det.

Jag fick dock uppmaning eller ja tips om att höra av mig till sjukgymnast. Jag får nog göra det. Som tur är så finns det sjukgymnast här i Torvalla, så jag slipper hålla på att åka till stan för det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *