Uppdatering angående smärtan

För några veckor sen så var jag ju iväg till hälsocentralen och där fick jag lämna urinprov samt så fick jag en akut remiss till röntgen. Jag fick för nån dag sedan svar, det hittades ingenting. Skönt!

Idag kan jag gå vanligt igen det vill säga att jag inte haltar och jag har känner inte av någon smärta. Det höll i sig i 3 veckor och jag trodde att jag aldrig skulle bli av med skiten. Men vaknade en dag och smärtan var helt borta förutom att jag hade svårt att vrida mig i sängen då rumpan kändes extra tung. Jag kan inte bada längre stunder än i och för sig för att då får jag så ont i skinkorna. Men det går ju verkligen åt rätt håll.

Jag har ju inväntat samtal från sjukgymnast så vi kan boka in en tid. Hon ringde upp mig i förrgår men jag tackade nej till den tid hon hade. Får jag problem igen så ringer jag och bokar en tid. Det känns lite onödigt att gå dit nu då jag inte har några besvär. Visst, det kanske hade varit bra ändå att komma iväg men det känns som sagt var onödigt nu.

Att vara fri smärtan är så underbart skönt!!

Jag vet att jag redan har skrivit ett inlägg om att jag är smärtfri, men då hade det bara gått en dag och jag kände att jag kanske tog ut segern lite i förskott då jag postade det inlägget, smärtan hade kunnat kommit tillbaka mellan detta inlägg och det förra.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *