Utbildning

Det har hänt att jag har funderat på att gå någon kurs eller börja på en utbildning. Jag vet att jag knappt skulle orka men jag är intresserad av vissa saker, även fast det kanske inte verkar så. Jag har haft funderingar på att bli undersköterska, jag är ju intresserad av sjukvård och jag tror att det hade kunnat passa mig bra – om jag nu skulle få orken att ens börja studera till det. Jag minns ju hur jobbigt jag tyckte att grundskolan var, men det är väl helt annat nu dessutom då jag är vuxen. 

 

Något som jag tänkt kunnat vara bra att kunna är Excel. Kan ju vara bra att kunna det både hemma och på en arbetsplats tänkte jag. Det finns en excelutbildning man kan gå där man får lära sig från grunderna. Det finns som online om man inte har möjlighet att gå i städerna som finns . Utbildningen känns ju lite dyr för mig dock med tanke på att jag inte kommer ha någon större användning av det nu då jag ändå går på daglig verksamhet

 

S går en utbildning just nu för att bli murare och han älskar den utbildningen och det är så kul att lyssna på honom då han berättar vad han fått göra eller lärt sig. Det är verkligen något som passar honom. Han är ju konstnär i grunden och han har ju jobbat med händerna mycket innan.

 

Jag önskar jag kunde ha den orken och viljan att verkligen gå en utbildning/kurs och kunna få ett vanligt jobb. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *