Utmattad

Sedan jag kom hem i måndags kväll så har jag mest bara sovit. Jag har varit så utmattad! Sovit flera timmar, vaken runt 4-5 timmar sen gått och lagt mig igen. Det har varit så skönt att få sova ut ordentligt. Idag har jag börjat piggna till lite och jag har faktiskt orkat städa lite och plocka ur och i diskmaskinen. Jag var även iväg och handlade lite på Coop tidigare.  Jag har till och med börjat gå igenom alla mina inbundna böcker för att sen skänka några och slänga några andra. 

Jag tror att helgen som var gjorde mig mer trött än vad jag först trodde.  Men det är ju så med mig. När jag kommer hem och kan slappna av efter att ha varit iväg på något så kommer tröttheten och kan sitta i flera dagar. Det var ju dessutom längesen nu som jag sist åkte bort och var borta i några dagar. Nu var det ju dessutom att vara lite social och träffa andra jag inte träffat förr. 

Först tågresan ner till Göteborg och där tåget kom fram 3 timmar sent, sen till min syster och träffa lilla Elvina för första gången samma dag jag kom. Lördagen iväg först till frisören och klippa mig och få håret fixat, sen hem till mamma igen och så göra oss iordning inför bröllopet. Iväg till bröllopet vid 14 tiden. Träffa massa personer jag aldrig förr träffat vilket faktiskt gick bra och jag kände inte av min sociala fobi alls. 

Söndagen skulle jag egentligen åka hem men nattåget gick inte till Östersund och ingen buss insatt från typ Ånge så vi fick krångla lite med det. Jag köpte en tågbiljett så jag fick åka 07 måndag morgon till Mora med byte till buss därifrån till Östersund. Behövde inte betala nattåget tack och lov men det var ju inte mitt fel att jag inte kunde åka med just det tåget. Det funkade ju att åka så också och jag känner att jag inte måste vara så beroende av att åka nattåget faktiskt, jag kan lika gärna åka under dagtid också numera. 

Det blev en intensiv helg för mig. Jag är ju inte van att göra mer än att vara till daglig verksamhet eller träffa någon av mina få vänner. Men det var en bra helg. Mysig och härlig. Saknar dom alla redan. 

Kortet på mig tog min syster då vi väntade på min brors blivande fru skulle komma till bryggan med båt. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *