Vad är mitt problem??

För en stund sen fick jag för mig att ta flaskan med diskmedel och bara hälla ut allt, på en bit av väggen och golvet i hallen. Vadfan gjorde jag så för?? Det var en full flaska med diskmedel också.

Sedan så har jag hela kvällen haft en känsla av att vara nära ett vredesutbrott, men nåt har satt stop.

Nej, att hälla ut all diskmedel gjorde ingenting  bättre men det kändes bra för stunden. Det är ju bättre jag jag häller ut nåt, kastar sönder nåt eller etc än att jag gör mig själv illa genom att skära mig eller att jag går på Micke.

Det är ovant att känna att ett vredesutbrott är på gång och att jag sen inte får det, det tar stop. Där är nog fluoxetinet en stor hjälp.

Jag vet inte om jag kommer kunna sova inatt eftersom jag känner mig sådär som jag brukar innan vredesutbrott. Det är svårt att sätta ord på det. Jag har sömntabletter men eftersom jag får sådan äcklig smak i munnen av dom så försöker jag att låta bli att ta dom. Då jag väl tar en så funkar dom bra så jag känner inte att jag behöver be om andra. Jag behöver ju inte varje natt heller.

Nu ska jag ta och lägga mig i ett bad och försöka slappna av lite, det brukar hjälpa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen