Vad jag vill i år

– Öka tiden jag är på dagliga verksamheten så det till slut är hela dagar och måndag – fredag som jag är dit. Jag tänker ta det i min takt och inte börja med en gång att öka dagarna. Tänkte börja med att vara iväg halva dagar som jag varit men lägga till tisdagar också.

-Börja använda mer färgglada kläder. Jag vet att jag passar i färg. Jag har beställt ett par lila leggings med nitar från Bonprix och det är ju en bra start!

-Betala av så mycket jag kan på skulderna jag har. Försöka att låta bli att handla saker på avbetalning och köpa endast sånt jag faktiskt behöver.

Vi får se hur det blir. Det jobbigaste blir skulderna, men bara jag försöker låta bli att handla när jag mår dåligt så ska det gå bra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *