Vad skulle du göra?

Betsson har just nu en tävling där man kan vinna 50.000 kronor för att kunna förverkliga sin dröm. Vad skulle du göra om du vann? Själv måste jag vara tråkig och säga att jag skulle betala det mesta av den skuld jag har hos fogden.

En stor börda skulle då försvinna från mina axlar och jag skulle må mycket bättre psykisk

Om jag inte hade dessa skulder så hade jag velat bjuda min kära lillasyster på en resa. Vi har aldrig gjort nåt större ihop, bara jag och hon. Det skulle betyda så mycket för oss båda tror jag. Det behöver inte vara någon solsemester, bara det att vi kommer iväg bort från Sverige och får göra nåt tillsammans. Ett land jag skulle vilja åka till är bland annat Irland. Varför just Irland vet jag inte riktigt, det bara känns som att jag verkligen vill dit nåt. t för jag kan ju inte säga att det är nåt vidare att veta att man har en massa skulder.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *