Vad som sker i veckan

Jag har sovit bort hela dagen igen. Det här går inte. Jag måste få till dygnet rätt igen så fort som möjligt.

På tisdag ska jag träffa kontaktpersonsamordnaren och min kontaktperson, på onsdag kommer städhjälpen som vanligt och på fredag eller lördag ska man iväg och storhandla. Vilken dag storhandlingen blir beror på när Mickes pappa kan köra.

På fredag hoppas jag på ett positivt besked av mamma, dvs om hon fått tag i biljetter till Madonna. Vi är nu 3 som ska gå tillsammans. Det blir jag, mamma samt en arbetskamrat till mamma. Jag har träffat mammas arbetskamrat, väldigt mysig kan jag tala om.

Sen hoppas jag på att jag får besked om huruvida jag får skuldsaneringen eller inte.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *